• Kolegji Universitar i Biznesit është renditur i 5-ti në renditjen e universiteteve më të mira per vitin 2022. Në prani të shumë sistemeve të ndryshme të renditjes universitare, si “AD

  Published on
  January 21, 2022
  Comments By
  0
 • Ekipi i Projektit RiskMan, ku Kolegji Universitar i Biznesit luan rolin e partnerit, ka kënaqësinë të lincojë fazën e testimit të pyetësorit mbi "Identifikimin e pranisë së llojeve aliene në

  Published on
  January 17, 2022
  Comments By
  0
 • Kolegji Universitar i Biznesit njofton të gjithë studentët se procesi mësimor rifillon në datë 05 Janar 2022, sipas strukturës mësimore për vitin akademik 2021-2022 të miratuar me vendim të Senatit

  Published on
  January 2, 2022
  Comments By
  0
 • Publikohen datat për provimet e prapambetura të sezonit Dhjetor 2021. Nga data 10-23 Dhjetor 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenca Politike si dhe Kolegji i Studimeve të

  Published on
  December 13, 2021
  Comments By
  0
  • ZGJIDH TË ARDHMEN TËNDE

   ZGJIDH NJË NGA PROGRAMET

   Kolegji Universitar I Biznesit (KUB) si institucion i arsimit të lartë jopublik, shënon fillesat e veta të veprimtarisë në sistemin e arsimit të lartë shqiptar në vitin akademik 2011-2012 me emrin  “ Akademia Profesionale e Biznesit” (KUB).  APB, lindi si një iniciativë e sipërmarrjes së lirë, duke u mbështetur në kushtet e rrethanat e krijuara, si një mundësi reale, për të dhënë një kontribut me vlerë në filozofinë e arsimimit shqiptar , me standarde bashkëkohore dhe me synimin e qartë për të kontribuar me seriozitet dhe dinjitet në arsimimin e brezave të rinj si dhe për të kontribuar në rritjen e prosperitetit, mirëqenies dhe zhvillimit në vendin tonë.

   FAKULTETI I EKONOMISE

   FAKULTETI I DREJTESISE
   DHE SHKENCAVE POLITIKE

   KOLEGJI I STUDIMEVE
   TE LARTA PROFESIONALE

   INSTITUTI PER STUDIME
   PER APLIKIME NE BIZNES

   PSE KUB

   NJIHUNI ME KUB

   DISA ARSYE PSE TË ZGJEDIM KUB

   Çfarë na bën ne të jemi Kolegji Universitar më i përzgjedhur në Shqipëri nga mijra studentë të cilët përfundojnë arsimin e mesëm? Ambjentet moderne , pedagogeët e përzgjedhur me shumë kujdes, të cilet kanë impaktin kryesor në rritjen e cilësisë së mësimdhënies, programet tona të studimit etj. Le të shohim së bashku se kush është KUB duke hapur videon në të majtë!
   + 0
   VITE SUKSES
   + 0
   STUDENTË
   0
   CIKLE STUDIMI
   + 0
   STAF AKADEMIK

   EVENTET E KUB

   EVENTET E FUNDIT

   Open Lecture. Tema: ” Reforma në drejtësi. Arritjet dhe problemet ” nga avokat Idajet Beqiri

   Në datën 18 Janar 2022 në orën 12:00 zhvillohet Open Lecture me të ftuarin avokat Idajet Beqiri me temë: ” Reforma në drejtësi. Arritjet dhe problemet “ Ftojmë studentët e KUB dhe stafin akademik të ndjekin këtë leksion të hapur pranë godinës B , Salla 100.  

   Ceremonia e Diplomimit 2021

   Kolegji Universitar i Biznesit ka për kënaqësi t’iu ftojë në këtë event madhështor dhe të shumëpritur studentë, prindër dhe bashkëpuntor
   Është dita juaj për celebruar këtë udhëtim të dijes plot sukses dhe krenari!

   Ditën e Premte, më datë 05 Nëntor 2021 ju mirëpresim pranë amjebteve të Kishës Ortodokse, Qendra Kulturore në orën 17:00 për të festuar së bashku përkushtimin, suksesin, dhe vullnetin e pandarë në rrugën e dijes.

   Leksion i Hapur “Gjuha e trupit në jetën e përditshme” nga Phd. Zendel Abedin Shehi, Maqedonia e Veriut

   Në datën 10 Dhjetor në orën 12:00 zhvillohet leksion i hapur me Partnerin e KUB nga Maqedonia e Veriut, Phd. Zendel Abedin Shehi me temë: “Gjuha e Trupit në Jetën e Përditëshme”, dhe më pas Promovimin e Librit të tij me titullinGjuha e Trupit. Ftojmë studentët e KUB dhe stafin akademik të ndjekin këtë leksion të hapur pranë godinës B , Salla 100. Pjesëmarrësit do të pajisen me Certifikata.

   ME TE REJAT NGA KUB

   LAJMET E FUNDIT

   ME KË BASHKËPUNON KUB ?

   Partnerët kryesorë: Kompani Biznesi vendase dhe të huaja, Banka, Kompani të Sigurimeve, Institucione publike, Zyrat e konsulencës kontabël, financiare, fiskale, të auditimit dhe të raportimit financiar, studiot ligjore si dhe sipërmarrjet e vogla, të mesme dhe të mëdha, brenda dhe jashtë vendit.

   Kolegji Universitar “ I Biznesit” (KUB)
   si institucion i arsimit të lartë jopublik,
   shënon fillesat e veta të veprimtarisë në
   sistemin e arsimit të lartë shqiptar në
   vitin akademik 2011-2012 me emrin
   “ Akademia Profesionale e Biznesit” (KUB).

   Site Links

   Na Kontaktoni

   © Kolegji Universitar I Biznesit

   Crafted By   Suli SH P K