Search
Close this search box.

Projekti Co-Host takimi dytë Sofia, Bulgaria!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✔️ Në takimin e dytë të projektit CO-HOST, i organizuar nga European Center for Quality Ltd më 🗓21-22 nëntor 2023 në Sofje, 🇧🇬Bullgari, u diskutua për zhvillimet e paketave të punës 1-5.

🔹 Përmbledhja përfshinte krijimin e një Rrjeti Ndërkombëtar, zhvillimin e ENNE MOOC, strategjitë për Shkëmbimet Virtuale të Punonjësve të Arsimit dhe Formimit Profesional dhe planifikimin fillestar për aktivitetet e lëvizshmërisë.

✅ Takimi përfundoi me një rikapitullim dhe prezantimin e planeve për takimet mujore dhe një Takim Fizik të Projektit në Portugali🇵🇹.

📌 Qëllimi i projektit është të përshpejtojë bashkëpunimin, adresojë nevojat e trajnimit dhe arrijë ndikim më të gjerë përmes fushatave informuese.

▶️ Për përditësime të mëtejshme, vizitoni faqen zyrtare të projektit: CO-HOST Project Website
🔗 https://www.cohostproject.eu/

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.