U përmbyll me sukses trajnimi për grupin e VI të trajnuesve për Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme

U përmbyll me sukses trajnimi për grupin e VI të trajnuesve për Ndërmjetës të Pasurive të Paluajtshme

Takimi midis Z. Blendi Gonxhe, Drejtor i Drejtorisë së përgjithshme të shërbimeve të transpofrtit Rrugor (DPSHTRR) dhe Z. Shpëtim Cami, Sekretar i përgjithshëm në KUB

Takimi midis Z. Blendi Gonxhe, Drejtor i Drejtorisë së përgjithshme të shërbimeve të transpofrtit Rrugor (DPSHTRR) dhe Z. Shpëtim Cami, Sekretar i përgjithshëm në KUB

Leksion i hapur mbajtur nga avokat Spartak Ngjela me temë: “Reforma në Drejtësi dhe efektet e saj në sistemin politik dhe ekonomik

Leksion i hapur mbajtur nga avokat Spartak Ngjela me temë: “Reforma në Drejtësi dhe efektet e saj në sistemin politik dhe ekonomik" në mjediset e KUB

S’ka si të jetë ndryshe… Historia përsëritet!

S’ka si të jetë ndryshe… Historia përsëritet!

Kolegji Universitar i Biznesit zhvillon ndeshjen e tretë në Ligën Universitare në kategorinë minifutboll për meshkuj kundrejt Universitetit të Tiranës.

Momente nga <br>Ceremonia e Diplomimit 2022

Momente nga
Ceremonia e Diplomimit 2022

 

Ditët e Erasmus + në KUB

Ditët e Erasmus + në KUB

Universitar i Biznesit me rastin e 35-vjetorit te programit Erasmus+ pati kënaqsinë ditën e sotme të çelte siparin e aktiviteteve në kuadër të ditëve informuese të Erasmus + dhe jo vetëm.

RiskMan Project. Dissemination and results at hydrobiological Institute Ohrid in North Macedonia

RiskMan Project. Dissemination and results at hydrobiological Institute Ohrid in North Macedonia

Konferenca e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore

Konferenca e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore

Kolegji Universitar i Biznesit ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë në Konferencën e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore me titull: “Integrimi i Sistemit të Arsimit të Lartë, Siguri dhe Progres drejt BE-së”!

AD Scientific Index ka renditur Kolegjin Universitar të Biznesit në vendin e 7 të Universiteteve më të mira në Shqipëri.

AD Scientific Index ka renditur Kolegjin Universitar të Biznesit në vendin e 7 të Universiteteve më të mira në Shqipëri.

Rankimi vjen si rrjedhojë e punës kërkimore-shkencore të publikimeve, konferencave ndërkombëtare, artikujve në revistat më në zë të BE me SCOPUS të stafit akademik të KUB.

Fjala përshëndetëse nga Parlamenti Europian me rastin e <br>10-vjetorit të Kolegjit Universitar të Biznesit të Eurodeputetes së parë shqiptare Zj. Arba KOKALARI

Fjala përshëndetëse nga Parlamenti Europian me rastin e
10-vjetorit të Kolegjit Universitar të Biznesit të Eurodeputetes së parë shqiptare Zj. Arba KOKALARI

Në mbrëmjen Gala të 10 vjetorit të Kolegjit Universitar të Biznesit, përveç mesazheve dhe urimeve të drejtuesve të KUB, stafit akademik, bashkëpunëtorë e partnerët të KUB, studentëve në vite, një përshëndetje e jashtëzakonshme erdhi dhe nga PARLAMENTI EUROPIAN nga Euro-Deputetja e parë me origjinë shqiptate Zj. Arba Kokalari.

LAJMET

Eventet

NJIHUNI ME KUB

Kolegji Universitar i Biznesit
Play Video about Kolegji Universitar i Biznesit

DISA ARSYE PSE TË ZGJEDHIM KUB

Çfarë na bën ne të jemi Kolegji Universitar më i përzgjedhur në Shqipëri nga mijëra studentë të cilët përfundojnë arsimin e mesëm? Ambjentet moderne, pedagogët e përzgjedhur me shumë kujdes, të cilet kanë impaktin kryesor në rritjen e cilësisë së mësimdhënies, programet tona të studimit etj. Le të shohim së bashku se kush është KUB duke hapur videon në të majtë!

+ 0
STUDENTË AKTUALE
+ 0
STAF AKADEMIK
+ 0
VITE SUKSES
+ 0
PROGRAME/PROFILE STUDIMI
+ 0
STUDENTË NA KANË BESUAR

FAKULTETET

PARTNERËT

Partnerët kryesorë që bashkëpunon Kolegji Universitar i Biznesit janë: kompani biznesi vendase dhe të huaja, Banka, kompani të sigurimeve, institucione publike, zyrat e konsulencës kontabël, financiare, fiskale, të auditimit dhe të raportimit financiar, studiot ligjore si dhe sipërmarrjet e vogla, të mesme dhe të mëdha, brenda dhe jashtë vendit.

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

0

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.