EN/AL

KALENDARI I EVENTEVE

Projekti RiskMan vijon me zbatimin e tij në Turin Ballkanik edhe në Greqi

“Balkan Tour” ishte takimi I rradhës së partnereve nga vendet e Ballkanit Perëndimor të projektit Educatinal Capacity Strengthening for Risk Management of Non-native Aquatic Species in Ëestern Balkans – RISKMAN. Qëllimi i këtij takimi të përbashkët ishte ndarja e rezultateve të disa prej paketave të punës mbi trajnimet e realizuara ndaj peshkatarëve dhe studenteve specializuar në profilin e peshkimit që janë pjesë e kategorisë “I papunë”; përditesimin e procesit të implementimit të lëndevë të reja në kurrikulat e IAL-ve partnere te projektit; përforcimin e bashkëpunimeve ndërmjet partnerëve të konsorciumit mbi materialet e përgatitura që përcjellin rezultatet e arritura nga projektit deri më tani; gjithashtu një iniciativë e këtij projekti është edhe hapja e një profili të ri studimi si “menaxher I rriskut” në sektorin detar dhe të peshkimit; përgatitjet për takimin e rradhës së partnerëve në Selanik, Greqi si dhe përgatitjet për Konferencës përmbyllëse të projektit në Mugla, Turqi. Ky takim u konceptua në formën e një tour-i ndërmjet partnerëve të vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe u organizua në tre vende pritëse: në Institutin e Biologjisë Detare në Kotorr, Mal I Zi, në Universitetin Bujqësor të Tiranës, Shqipëri dhe në Institutin HidroBiologjik në Ohër, Maqedoni e Veriut.Kolegji Universitar I Biznesit u përfaqësua në këtë takim nga stafi I Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe Projekteve si: Msc.Armila Llanaj, Msc. Marigland Pepmarku, Msc. Bledi Bezo KUB vijon të kontribuojë në zbatimin e strategjisë së ndërkombëtarizimit të tij dhe integrimin në partneritete me Institucione të Arsimit të Lartë Europiane, duke I dhënë mundësinë stafit të pajisen me një vlerë të shtuar në karrierën profesionale dhe studentëve të zgjerojnë dimensionet e arsimimit të tyre në mjedise ndërkombëtare.Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm: http://www.riskman.mu.edu.tr/

RISKMAN PROJECT. Takimi i radhës i Balkan Tour

✔️ We were honored to be part of this wonderful journey and proud for the obtained results!

👍 So many things we accomplished during the Balkan Tour which was finalized in Thessaloniki, Greece 🇬🇷

📍Now looking forward to have the final closing meeting in Mugla, Turkey 🇹🇷

✅ Kolegji Universitar i Biznesit is your choice to build an amazing future🤝

#riskman#erasmus#projects#result#sucess#ucb#albania

Sezoni i provimeve te vjeshtës, viti akademik 2021-2022

✅ Startoi sezoni i provimeve të sezonit të vjeshtës për studentët e ciklit Bachelor dhe Master për vitin akademik 2021-2022.
I urojmë suksese studenteve të tre fakulteteve të KUB-it

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧[email protected]
🌐www.kub.edu.al

Projekti Riskman në Kotor, Mali i Zi

✅ Kolegji Universitar i Biznesit si një partner i rëndësishëm në mbështetje të vazhdueshme të
nismave dhe projekteve lokale, rajonale dhe evropiane, është universitet partner i Konsorciumit të
Projektit Erasmus+ “RiskMan – Forcimi i Kapaciteteve Arsimore për Menaxhimin e Riskut të Specieve Ujore jo-vendase në Ballkanin Perëndimor (Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë dhe Mal
të Zi)”, i financuar nga Programi Erasmus+ i
Komisionit Evropian dhe i koordinuar nga Universiteti Muğla Sıtkı Koçman (MSKU, Turqi),
përgjatë turneut Ballkanik të RiskMan, takimi i radhës ishte në 📍 Kotor, Mali i Zi ku universiteti pritës është Universiteti i Malit të Zi, Instituti i Biologjisë Detare dhe Fakulteti i Shkencave të
Natyrës.

✅ Lidhe të ardhmen me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT❕

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧[email protected]
🌐www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kubstudents
#ejanëkub

Momente nga mbrojtja e diplomës për ciklin e studimeve Bachelor në Fakultetin e Ekonomisë, KUB!

👨‍💻👩‍💻Mbrojtja e diplomës është një nga momentet më të rëndësishme për të gjithë studentët tanë të ciklit të studimeve Bachelor në Fakultetin e Ekonomisë ✅Kurorëzimi i punës tre vjeçare në fushën e edukimit për të qenë profesionistë të vërtetë të së nesërmes në fushën e ekonomisë, kontabilitetit dhe informatikës, KUB i uron suksese të gjithë studentëve tanë. 😍Krenarë për studentët tanë! Krenarë për arritjet e tyre! 📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë. 📱 069 88 99 999 067 40 40 477 067 40 63 042 📧 [email protected] 🌐 www.kub.edu.al ✅Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 10 VITE SUKSES! 🎓 #kolegjiuniversitaribiznesit #zgjidhkub #ejanëkub

ACADEMIC STAFF MOBILITY (TRAINING) NGA UNIVERSITY OF CADIZ, SPANJË.

📚Kolegji Universitar i Biznesit në rrjetëzimin e tij të partnershipeve dhe bashkëpunimeve midis IAL-ve ndërkombëtare shënon training mobility në kuadër të programit Erasmus + pranë ambjeteve të tij.

😍Patëm kënaqësinë të mirëpresim staf nga University of Cadiz 🇪🇸 në kuadër të Programit Eramsus + duke plotësuar në këtë mënyrë targetin tonë të përvitshëm për zhvillimin e mëtejshëm të shkëmbimeve të eksperiencave më të mira ndërkombëtare në fushën e programeve të BE-së, projekteve dhe edukimit!

🇪🇺Erasmus +, an opportunity not to be missed🤝

TRAJNIMET STANDARTET KOMBËTARE DHE NDËRKOMBËTARE TË KONTABILITETIT (SKK, SNK)

👨‍💻Stratuan sot trajnimet e STANDARDEVE KOMBËTARE DHE NDËRKOMBËTARE TË KONTABILITETIT që Kolegji hUniversitar i Biznesit (KUB) në mbështetje të Institutit për Studime dhe Aplikime në Biznes (ISAB) organizojnë për të gjithë specialistët dhe profesionistët e fushës së kontabilitetit, auditimit, bankave etj.

✔️Ky trajnim është i vlefshëm për të gjithë kandidatët potencialë që duan të hyjnë në provimin e shtetit për të fituar titullin “Kontabël i Miratuar” apo “Auditues Ligjor”.

• Dita e parë e trajnimit u hap nga presidenti i KUB Prof. Asoc. Dr. Ylber Bezo dhe në ditët në vijim do të ketë edhe trajnerë të tjerë për të prezantuar temat e planifikuara në axhendë.

🗓 Trajnimi zgjat deri në datën 10 Korrik 2022

Academic staff mobility (teaching)

Kolegji Universitar i Biznesit në rrjetëzimin e tij të partnershipeve shënon teaching mobility pranë ambjeteve të tij. 😍Patëm kënaqësinë të mirëpresim staf nga RISEBA University of Applied Sciences, Letoni 🇱🇻 në kuadër të Programit Eramsus + duke plotësuar në këtë mënyrë targetin tonë të përvitshëm për zhvillimin e mëtejshëm të bashkëpunimeve dhe shkëmbimet e eksperiencave ndërkombëtare më të mira në fushën e mësimdhënies. 🇪🇺Erasmus +, an opportunity not to be missed🤝

Projekti Riskman “Takim i Komitetit Drejtues dhe të partnerëve të tij”

🇪🇺Projekti RISKMAN i financuar nga Programi Erasmus Plus CBHE ka përmbyllur takimin e rradhës të Komitetit Drejtues të partnerëve të tij. 🗓Takimi u mbajt më 13-18 Qershor 2020 pranë Institutit të Biologjisë Detare, të Universitetit të Malit të Zi, Kotor, Mal i Zi🇲🇪 ✅Kolegji Universitar i Biznesit si një nga partnerët kontribues në RISKMAN u përfaqësua nga Dr. Irsida Dinoshi, drejtuese e projektit për KUB-in, lektore pranë Departamentit Financë-Kontabilitet, të Fakultetit të Ekonomisë. 📝Pjesë e axhendës së takimit ishin: 1️⃣. Analiza e rezultateve të testit pilot mbi implementimin e tre lëndëve të reja, si produkt i këtij projekti, në kurrikulat e programeve të studimit në IAL-të e vendet partnere të projektit; 2️⃣. Analiza e rezultateve positive dhe rekomandimeve nga EACEA, Bruksel, mbi Raportin e Ndërmjetëm të mbylljes së vitit të parë të projektit; 3️⃣. Prezantimi i punimeve shkencore të specialistëve të fushës në Konferencën Ndërkombëtare AdriBioPro 2022 (si një bashkëpunim midis Kroacisë, Bosnjë- Herzegovinës dhe Malit të Zi) në të cilën RISKMAN ishte partner i saj; 4️⃣. Mbajtja e trajnimit dy ditor “ToT” si faza e parë dhe pasuese për zhvillimin e trajnimit të kategorisë student apo i papunë nga trajnerët specialistë të fushës; 5️⃣. Planifikimi për organizimin e Konferencës finale përmbyllëse të projektit në Universitetin e Muglas, Turqi. Takimi nga afër i projektit i dha mundësinë që të gjithë partnerët ndajnë mendimet e tyre, të diskutojnë mbi ecurinë e zbatimit të tij përgjatë vitit të dytë dhe mbi të gjitha të vijojnë të mbajnë këtë network të krijuar midis tyre për një periudhë më të gjatë sesa mbyllja e RISKMAN. 🔗Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm: http://www.riskman.mu.edu.tr/

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.