ACADEMIC STAFF MOBILITY (TRAINING) NGA UNIVERSITY OF CADIZ, SPANJË.
Kolegji Universitar i Biznesit në rrjetëzimin e tij të partnershipeve dhe bashkëpunimeve midis IAL-ve ndërkombëtare shënon training mobility në kuadër të programit Erasmus + pranë ambjeteve të tij.
Mëso më shumë
Momente nga mbrojtja e diplomës për ciklin e studimeve Bachelor në Fakultetin e Ekonomisë, KUB!
Kurorëzimi i punës tre vjeçare në fushën e edukimit për të qenë profesionistë të vërtetë të së nesërmes në fushën e ekonomisë, kontabilitetit dhe informatikës, KUB i uron suksese të gjithë studentëve tanë.
Mëso më shumë
Startoi sezoni i verës të provimeve të semestrit të dytë për studentët e ciklit Bachelor dhe Profesional në KUB
Startoi sezoni i verës të provimeve të semestrit të dytë për studentët e ciklit Bachelor dhe Profesional për vitin akademik 2021-2022. I urojmë suksese dhe dalshit faqebardhë studenteve të KUB-it në këtë sezon provimesh
Mëso më shumë
Konferenca e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore
Kolegji Universitar i Biznesit ka nderin dhe kënaqësinë t’ju ftojë në Konferencën e VIII-të Ndërkombëtare Shkencore me titull: “Integrimi i Sistemit të Arsimit të Lartë, Siguri dhe Progres drejt BE-së”!
Mëso më shumë
Oferta akademike e Kolegjit Universitar të Biznesit në panairin “Work & Study” për vitin e ri akademik 2022-2023
Në Tiranë qëndruam për t’i thënë çdo maturanti ofertën akademike që Kolegji Universitar i Biznesit (KUB) ofron për ta, bursat e studimit për të gjithë maturantët ekselentë, ata me ndihma ekonomike dhe talentet e spikatura
Mëso më shumë
AD Scientific Index ka renditur Kolegjin Universitar të Biznesit në vendin e 7 të Universiteteve më të mira në Shqipëri.
Rankimi vjen si rrjedhojë e punës kërkimore-shkencore të publikimeve, konferencave ndërkombëtare, artikujve në revistat më në zë të BE me SCOPUS të stafit akademik të KUB.
Mëso më shumë
Fjala përshëndetëse nga Parlamenti Europian me rastin e
10-vjetorit të Kolegjit Universitar të Biznesit të Eurodeputetes së parë shqiptare Zj. Arba KOKALARI
Në mbrëmjen Gala të 10 vjetorit të Kolegjit Universitar të Biznesit, përveç mesazheve dhe urimeve të drejtuesve të KUB, stafit akademik, bashkëpunëtorë e partnerët të KUB, studentëve në vite, një përshëndetje e jashtëzakonshme erdhi dhe nga PARLAMENTI EUROPIAN nga Euro-Deputetja e parë me origjinë shqiptate Zj. Arba Kokalari.
Mëso më shumë
Previous
Next

LAJMET

Eventet

NJIHUNI ME KUB

Kolegji Universitar i Biznesit
Play Video about Kolegji Universitar i Biznesit

DISA ARSYE PSE TË ZGJEDHIM KUB

Çfarë na bën ne të jemi Kolegji Universitar më i përzgjedhur në Shqipëri nga mijëra studentë të cilët përfundojnë arsimin e mesëm? Ambjentet moderne, pedagogët e përzgjedhur me shumë kujdes, të cilet kanë impaktin kryesor në rritjen e cilësisë së mësimdhënies, programet tona të studimit etj. Le të shohim së bashku se kush është KUB duke hapur videon në të majtë!

+ 0
STUDENTË AKTUALE
+ 0
STAF AKADEMIK
+ 0
VITE SUKSES
+ 0
PROGRAME/PROFILE STUDIMI
+ 0
STUDENTË NA KANË BESUAR

FAKULTETET

PARTNERËT

Partnerët kryesorë që bashkëpunon Kolegji Universitar i Biznesit janë: kompani biznesi vendase dhe të huaja, Banka, kompani të sigurimeve, institucione publike, zyrat e konsulencës kontabël, financiare, fiskale, të auditimit dhe të raportimit financiar, studiot ligjore si dhe sipërmarrjet e vogla, të mesme dhe të mëdha, brenda dhe jashtë vendit.

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

0

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.