Search
Close this search box.

Kolegji i studimeve të larta profesionale

“Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale” (KSLP) është Fakulteti më i ri i Kolegjit Universitar të Biznesit, i cili është miratuar me Urdhër të Ministrit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë Nr. 139 datë 23.03.2018 

Departamenti i programit “ASISTENT I LARTë”

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Departamenti i programit “TEKNIK I LARTë”

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Departamenti i programit “TEKNIK I LARTë Automobilash”

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Departamenti i Programit "Teknik i lartë Elektrik"

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Departamenti i programit “Hoteleri Turizëm"

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Profesionale 2 Vjeçare / 2 vite, 120 Kredite/ECTS

Programet e studimeve të larta profesionale, kanë si objektiv të krijojnë Drejtues, përgjegjësa, specialistë dhe teknik të lartë që t’ju përgjigjen kërkesave dhe nevojave të tregut të punës.

Në programet e studimeve të larta profesionale, mesatarja nuk është kriter! Pranohen dhe studentët me notë mesatare nën 6.5

INFO KONTAKTI PËR FAKULTETIN

Administrata e Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale

Adresa:Gjergji Legisi, Laprake Tirane
Kolegji Universitar i Biznesit
Godina B

Kontakt sekretaria e Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale

Orari: E Hënë – E Shtunë

Objektivi i programeve të studimit në Kolegjin e Studimeve të Larta Profesionale

Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale (KSLP) është njësi e Kolegjit Universitar të Biznesit, i cili është licensuar me Urdhër të Ministrit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë Nr. 139 datë 23.03.2018. KSLP funksionon me një godinë të re moderne dhe me laboratorë të fjalës së fundit. Programet e studimeve të larta profesionale 2 vjeçare në KSLP kanë si objektiv të krijojnë profesionistë të lartë, që t’u përgjigjen kërkesave dhe nevojave të tregut të punës brenda dhe jashtë vendit.

Stafi Akademik i Kolegjit të studimeve të Larta Profesionale

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.