Search
Close this search box.

Erasmus +

Çfarë është programi Erasmus? Çfarë është Erasmus Plus?

Së pari, ndoshta do të pyesni veten: “çfarë do të thotë Erasmus?” ose “çfarë është Erasmus Plus?”.  Erasmus + është një program i BE-së që nxit studimet, trajnimet dhe përvojën e punës jashtë vendit. Ky program ka lindur në vitin 2014.

Programi ofron mundësi për periudha studimi jashtë vendit, praktika dhe shkëmbime stafi në të gjitha fushat e arsimit, trajnimit, rinisë dhe sportit.

Si një program i avancuar, Erasmus Plus ofron gjithashtu  shumë mundësi bashkëpunimi midis sektorëve të arsimit, trajnimit, rinisë dhe sporteve.

Karakteristikat

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.