Search
Close this search box.

Testimi i njohurive të marra gjatë ciklit të leksioneve për Ndërmjetësit e Pasurive të Paluajtshne

Detajet

📈Hapi i fundit i trajnimit është testimi i njohurive të marra gjatë ciklit të leksioneve për të gjithë agjentët apo dhe konsulentët imobiliarë që dëshirojnë të licensohen nga Ministria e Drejtësisë.

“Education is one thing no one can take away from you❕”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.