Search
Close this search box.

Prezantimi i romanit të ri KOMPLOTI nga Z. Ben Blushi pranë ambienteve të KUB

Detajet

Në ambientet e KUB u zhvillua prezantimi i romanit të ri “KOMPLOTI” nga shkrimtari, gazetari dhe ish-politikani Z. Ben Blushi.

Përtej nuancave të shfrenimit të imagjinatës qe lidhet me zhvillimin e ngjarjevete të vitit 2044 kur në Shqipëri është krijuar komunitet i madh afgan. Afganet tentojnë të krijojnë shtet brenda shtetit ose një Afganistan të ri në mes të Europës.

Sipas z. Blushi Romani përcjell mesazhin që me Komplote janë marrë pushtete, janë ndërtuar pushtete dhe mbahen pushtete.

Në përfundim ky takim u shoqërua me pyetje dhe diskutime mes Z. Blushi dhe studentëve të KUB.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.