Search
Close this search box.

Nënkampionë të lojrave Europiane 25th PCU Games 2024!

Detajet

🏆 Nënkampionë të lojrave Europiane 25th PCU Games 2024❕
😍Si kurrë më parë…❕

✍️Nënshkruam tjetër histori❕Një tjetër arritje🔼❕Një tjetër trofe🏆❕

✅ Kolegji Universitar i Biznesit kampion në sportin universitar kombëtar tashmë një zë i fuqishëm dhe në arenën ndërkombëtare.

🥰Një eksperiencë e jashtëzakonshme e djemve të KUB dhe stafit drejtues drejt kompeticionit më të madh ndërkombëtar universitar në Belgjikë🇧🇪.

Ne dimë të ruajmë rezultate❕ Dimë edhe të bëjmë bashkë gjithë shqipëtarët edhe jashtë kufijve❕ Dimë të thërrasim e brohorasim si kampionë❕

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.