Search
Close this search box.

Leksion i hapur mbi misionin e tretë të universiteteve me temë “Dinamikat komplekse të hapësirave të lirisë” nga Prof. Asoc. Dr. Shpëtim Cami

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅ Pranë ambienteve të Kolegjit Universitar të Biznesit ditën e Premte datë 🗓09 Shkurt 2024 ora ⏱11:00 zhvillohet leksioni i hapur nga Prof. Asoc. Dr. Shpëtim Cami.

📓Promovimi i librit me titull “Dinamikat komplekse të hapësirave të lirisë” do të jetë fokusi i i takimit me studentët dhe stafin akademik të KUB.

☑️Botimi i Prof. Asoc. Dr. Shpëtim Cami në funksion të
misionit të tretë të universiteteve pritet të ngjallë kuriozitet tek pjesëmarrësit

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.