Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

Kampionë dhe në sferën sportive universitare mbarëkombëtare

Detajet

DOMINIM TOTAL!🏆🏆🏆🏆
JEMI NE KAMPIONËT edhe jashtë Shqipërisë në sferën sportive universitare mbarëkombëtare!!!💥🥇🏆💪💪

Një Bravo e madhe shkon për studentët/lojtarë të Kolegji Universitar i Biznesit që korrën një tjetër sukses të super merituar mes universiteteve të Shqipërisë🇦🇱, Kosovës🇽🇰 dhe Maqedonisë së Veriut 🇲🇰dhe një falenderim nga zemra dhe se jemi krenar për ta❕

Suksese në vijim dhe sfida të reja në kompeticione ndërkombëtare na presin❕ 😊💪

#gokubkampione
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.