Leksion i hapur mbajtur nga avokat Spartak Ngjela me temë: “Reforma në Drejtësi dhe efektet e saj në sistemin politik dhe ekonomik” në mjediset e KUB

Detajet

✅ Është mbajtur pranë ambienteve të KUB, leksioni i hapur me temë: “Reforma në Drejtësi dhe efektet e saj në sistemin politik dhe ekonomik”, nga Avokat Spartak Ngjela.

🗣 Theksin avokati e vendosi mbi drejtësinë në Shqipëri dhe ligjshmërinë si një nga pikat kyçe të një vendi.

▶️ Funksionimi i saj është vazhdueshmëri për vendin tonë dhe efekt pozitiv për ekonominë, rrjedhimisht dhe politikën.

☺️ Bashkëbisedimi mes studentëve, stafit akademik dhe avokatit ishte interaktiv dhe i dha hov takimit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.