Search
Close this search box.

AD Scientific Index ka renditur Kolegjin Universitar të Biznesit në vendin e 7 të Universiteteve më të mira në Shqipëri.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit është renditur i 7-ti në renditjen e universiteteve më të mira per vitin 2022.

AD Scientific Index ka renditur Kolegjin Universitar të Biznesit në vendin e 7 të Univerditeteve më të mira në Shqipëri.
Rankimi vjen si rrjedhojë e punës kërkimore-shkencore të publikimeve, konferencave ndërkombëtare, artikujve në revistat më në zë të BE me SCOPUS të stafit akademik të KUB.

Ky është rezultat i punës, i përpjekjeve dhe angazhimeve të vazhdueshme të dretjtuesve dhe stafit akademik.

Per më shumë informacion kliko këtu.

 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.