Search
Close this search box.

Agjensia Shtetërore Startup Albania organizon sesion informues me Grante për startup-et në vend.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

⬆️Agjensia Shtetërore Startup Albania, një institucion nën vartësinë e Ministrisë së Sipërmarrjes dhe Klimës së Biznesit planifikon të organizojë së bashku me Kolegjin Universitar të Biznesit, nje sesion informues për studentët dhe stafin akademik për mundësinë e financimit të ideve novatore nëpërmjet Masave Mbështetëse me Grante për startup-et në vend.

Takimi të zhvillohet 🗓ditën e Hënë, 18 Mars në orën ⏱12:00 pranë ambjenteve të Kolegjit Universitar të Biznesit.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.