Search
Close this search box.

Ditët e Erasmus + në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚Kolegji Universitar i Biznesit me rastin e 35-vjetorit te programit Erasmus+ pati kënaqsinë ditën e sotme të çelte siparin e aktiviteteve në kuadër të ditëve informuese të Erasmus + dhe jo vetëm.

▶️ Fokus të veçantë morën shkëmbimet e eksperiencave midis studentëve tanë që kanë zhvilluar një mobilitet në një prej universiteteve partnere dhe studentëve aktual të cilët janë shumë të motivuar për përjetimin e një eksperience të tillë.

📍 Të pranishem ishin dhe në kete kuadër informativ dhe përfaqësues të Zyrës Kombëtare të Erasmus +, Znj. Ada Ramaj dhe Znj. Elona Saraçi ku vendosën theksin në vlerën që përcjell Programi Erasmus +.

✅ Në mbështetje dhe në nxitjen e ketyre eksperiancave, ne do të vijojmë rrugën e gjatë të dijes duke implementuar praktikat më të mira të universiteteve europiane si dhe shtrirjen e partnershipeve tona ende dhe më gjerë!

😍Jetoje jeten studentore me KUB për një sukses të garantuar për të ardhmen tënde!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.