Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Logo-Blue-247-89
Albanian      English

ORGANIZOHET KONFERENCA E IX NDËRKOMBËTARE SHKENCORE NË AMBIENTET E KUB.

Detajet

✅ Kolegji Universitar i Biznesit organizoi Konferencën e IX-të Ndërkombëtare Shkencore me temë:
“Trendi i zhvillimit ekonomik, teknologjik dhe Socialo- Kulturor i shekullit të XXI. Sfidat e aktivitetit akadamiko-shkencor të Institucionit të Lartë Arsimor”
👨‍💻👩‍💻Pjesëmarrës me punimet e tyre shkencore në këtë konferencë ishin bashkëpunëtorët dhe partnerët që Kolegji Universitar i Biznesit ka kijuar në më shumë se nje dekade që prej themelimit të tij.
📚Partnerët europianë si
Ljubljana School of Business- VSPV, Slloveni, 🇸🇮
Utena University of Applied Science, Lituani 🇱🇹, Universiteti i Tetoves, Maqedonia e Veriut 🇲🇰, Universiteti i Stambollit, Turqi 🇹🇷, përfaqësues nga projekti CHOST ku bën pjesë dhe Kolegji Universitar i Biznesit, përfaqësues nga kompanitë partnere, përfaqësues nga Institucionet e Arsimit Profesional, përfaqësues nga DPShTRR, përfaqësues nga AKP dhe të gjithë stafet akademike të brendshme dhe të ftuar të Kolegjit Universitar të Biznesit etj nuk mund të mos ishin pjesëmarrës të kësaj Konference Shkencore Ndërkombëtare të organizuar nga KUB nëpërmjet prezencës online në konferencë.
🙏Vlerësime dhe mirënjohje për cilindo pjesëmarrës në këtë Konferencë të IX-të të KUB që u realizua me sukses dhe në lartësinë duhur pranë mjediseve tona. Renditja si ne instagram. data e postimit 10 qershor

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.