EN/AL

Libraria

Çfarë përmban biblioteka e KUB?

Libraria / Fotokopje

Të dyja godinat e Kolegjit Universitar të Biznesit (A & B) , kanë në përbërjen e tyre mjediset e librarisë dhe fotokopjes si një nga hapësirat më të mëdha dhe të rëndësishme ku studentët bien në kontakt me librin, materialet e tyre të punës, leksionet apo dispensat. Libraria është vendi i duhur ku studentët ballafaqohen me dijen dhe që nuk bëjnë kompromis me të. Nga ana tjetër, fotokopja si vendi ku gjenerohen përpunimet e materialeve, dokumentave dhe shërbimeve të shumëllojta për studentët, stafin akademik dhe administrativ. Funksionale dhe të aksesueshme në çdo moment të ditës libraria & fotokopja janë nyja lidhëse me studentit dhe konkretizimit të materialeve të tij.

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.