Search
Close this search box.

Arkiva e stafit akademik

Dekan i Fakultetit te Ekonomise
Dekan i Fakultetit te Drejtësisë dhe Shkencave politike
Zv/dekane e fakultetit të drejtësisë dhe shkencave politike
Përgjegjës i Departamentit Teknik
1 / 41234

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.