EN/AL

WhatsApp Image 2022-07-19 at 9.32.41 AM

Prof. Dr. Flutura Kalemi

Lektore

Prof. Dr. Flutura Kalemi

Lektore

Biografia

Është diplomuar për kontabilitet në Institutin e Lartë të Bujqësisë (sot UBT) në vitin 1978. Ka punuar 5 vjet si shefe e kontabilitetit dhe në vitin 1983 fillon punë si asistente pedagoge. Gjatë këtyre viteve ka punuar për kualifikimin e saj dhe mban titullin “Profesor” që nga viti 2007. Ka qene përgjegjëse e departamentit Financë Kontabilitet për periudhen 2016- 2020. Ka qenë anëtare e Senatit të UBT-së dhe kryetare e grup-lëndëve të kontabilitetit. Ka qenë anëtare e Këshillit Kombëtar të Kontabilitetit (KKK) nga viti 2005 dhe aktualisht nënkryetare e tij, si dhe nënkryetare e shoqatës së kontabilistëve në Shqipëri e Kosovë. Ka botuar mbi 50 artikuj brenda e jashtë vendit, pjesëmarrëse në shumë konferenca shkencore, kryesisht jashtë vendit, dhe ka ofruar e ofron ekspertizë në projekte të fushës kontabël. Si lektore jep mësim në modulet: Kontabilitet Financiar, Kontabilitet i Avancuar.

Edukimi

  • ,

Aftësitë

0%

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.