EN/AL

Projekti Riskman “Takim i Komitetit Drejtues dhe të partnerëve të tij”

You can share the content of this site, maybe some of your friends need to see this information.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

🇪🇺Projekti RISKMAN i financuar nga Programi Erasmus Plus CBHE ka përmbyllur takimin e rradhës të Komitetit Drejtues të partnerëve të tij.

🗓Takimi u mbajt më 13-18 Qershor 2020 pranë Institutit të Biologjisë Detare, të Universitetit të Malit të Zi, Kotor, Mal i Zi🇲🇪

✅Kolegji Universitar i Biznesit si një nga partnerët kontribues në RISKMAN u përfaqësua nga Dr. Irsida
Dinoshi, drejtuese e projektit për KUB-in, lektore pranë Departamentit Financë-Kontabilitet, të Fakultetit
të Ekonomisë.

📝Pjesë e axhendës së takimit ishin:
1️⃣. Analiza e rezultateve të testit pilot mbi implementimin e tre lëndëve të reja, si produkt i këtij projekti, në kurrikulat e programeve të studimit në IAL-të e vendet partnere të
projektit;
2️⃣. Analiza e rezultateve positive dhe rekomandimeve nga EACEA, Bruksel, mbi Raportin e Ndërmjetëm të mbylljes së vitit të parë të projektit;
3️⃣. Prezantimi i punimeve shkencore të specialistëve të
fushës në Konferencën Ndërkombëtare AdriBioPro 2022 (si një bashkëpunim midis Kroacisë, Bosnjë-
Herzegovinës dhe Malit të Zi) në të cilën RISKMAN ishte partner i saj;
4️⃣. Mbajtja e trajnimit dy ditor “ToT” si faza e parë dhe pasuese për zhvillimin e trajnimit të kategorisë student apo i papunë nga trajnerët specialistë të fushës;
5️⃣. Planifikimi për organizimin e Konferencës finale përmbyllëse të projektit në Universitetin e Muglas, Turqi.

Takimi nga afër i projektit i dha mundësinë që të gjithë partnerët ndajnë mendimet e tyre, të diskutojnë mbi ecurinë e zbatimit të tij përgjatë vitit të dytë dhe mbi të gjitha të vijojnë të mbajnë këtë network të krijuar midis tyre për një periudhë më të gjatë sesa mbyllja e RISKMAN.

🔗Për më shumë informacion klikoni në linkun e mëposhtëm: http://www.riskman.mu.edu.tr/

 

 

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.