EN/AL

Konferenca Finale e Projektit RiskMan në datat 12th-16.09.2022, në Kampusin e Muğla Sıtkı Koçman University , Turqi

You can share the content of this site, maybe some of your friends need to see this information.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

✅ Projekti RISKMAN i financuar nga Programi Erasmus + CBHE ka përmbyllur me sukses Konferencën finale , në 📍 Kampusin e Muğla Sıtkı Koçman University , Turqi.

Konferenca u zhvillua më 🗓12-16 Shtator 2022.
Kolegji Universitar i Biznesit si një nga partnerët kontribues në RISKMAN përfaqësuar nga përfaqësues së zyrës së Projekteve dhe Kërkimit Shkencor të Kolegjit Universitar i Biznesit.

▶ Gjatë konferencës fokus kryesor pati dhe diskutimi mbi eko-sistemet e zhvillimit të llojeve të ndryshme të specieve ku indikator kryesor është: temperatura e ujrave se ku munden të jetojnë, kërcënimi nga speciet e tjera që rrezikojnë ti sulmojnë si dhe specie të tjera të cilat janë në zhdukje.

• Një tjetër aspekt shumë i rëndësishëm që po ndikon në speciet ujore është edhe ngrohja globale e cila po ndryshon në mënyrë shumë të shpejtë shumë ekosisteme të specieve dhe lind nevoja për të eksperimentuar ambjente të tjera se ku përshtaten.

✔ Takimi nga afër i projektit i dha mundësinë që të gjithë partnerët ndajnë rezultatet e tyre, të diskutojnë mbi rezultatet e projektit dhe mbi të gjitha të vijojnë të mbajnë këtë network të krijuar midis tyre për një periudhë më të gjatë sesa mbyllja e RISKMAN.

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

WeCreativez WhatsApp Support
Qëndra jonë e shërbimit do tju përgjigjet në cdo moment, mjafton të na shkruani

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.