Search
Close this search box.

Punësimi i studentëve të Kolegjit Universitar të Biznesit nga TSTS Group

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me TSTS Group do të organizojnë ditën e enjte datë 31 Mars 2021 një leksion të hapur për të gjithë studentët e KUB (ata me profile në fushën ekonomike, në fushën e drejtësisë dhe të studimeve profesionale), një leksion të hapur rreth shërbimeve që kjo kompani ofron dhe mundësive të punësimit për studentët tanë.

Si një nga kompanitë më të mëdha në vend, TSTS Group mbështet studentët e KUB për një qasje të menjëhershëm në tregun e punës edhe përmes kompanive të tjera përbërëse të saj.

Për tu njohur më shumë rreth kësaj kompanie dhe mundësisë për tu rekrutuar si staf i saj, ftojmë studentët e Fakultetit të Ekonomisë, Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike dhe Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale të mos mungojnë ditën e enjte në ⏱orën 11, pranë 🏢godinës B, salla 100.
Për më shumë informacion bashkëngjitur gjeni dhe linkun https://tstsgroup.com/

Lidheni të ardhmen tuaj me Kolegjin Universitar të Biznesit!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.