Search
Close this search box.

IV National Scientific Conference

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

On 22.12.2017 in the premises of Tirana International Hotel was held the IV National Conference on “Corporate Social Responsibility as a Development Program for Responsible Businesses”.

In the panel we were honored with their contributions: Prof. Dr. Irakli Koçollari (Rector, Professional Academy of Business), Mr. Klajdi Gjondedaj (Communication Specialist and NSP, Titan – Antea Cement), Mrs. Klodiana Thartori (Executive Director – Center “Children Today”) and Mrs. Blerta Tuci (Specialist, Directorate of Foreign Investment Coordination, Municipality of Tirana). The role of NSP was highlighted at this conference, which is seen as one of the main drivers of business development programs and at the same time as an advantage for a sustainable development.

#social responsibility #conference #apb #titananteacement

Note: Based on the Order of the Ministry of Education, Youth and Sports No. 39, dated 30.01.2018, the Institution Professional Business Academy has changed its legal status by becoming a UNIVERSITY COLLEGE OF BUSINESS.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.