EN/AL

Webinar me temë: “Digjitalizimi dhe indeksimi i revistave akademike dhe shkencore: një realitet në zhvillim”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Albanian Canadian Development Alternative fton stafin akafemik të Kolegjit Universitar të Biznesit të marrë pjesë në Webinarin me temë: “Digjitalizimi dhe indeksimi i revistave akademike dhe shkencore: një realitet në zhvillim”, që do zë zhvillohet online në datën 26 Maj ora 15:00.

Qëllimi parësor i këtij webinari është zhvillimi i një debati konstruktiv mbi digjitalizmin e botimeve akademike dhe shkencore në Shqipëri dhe eksperiencat ndërkombëtarë që mund të implementohen në realitetin Shqiptar.

Për më shumë klikoni tek materiali.

Materiali

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.