Search
Close this search box.

Vend vakant, KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit shpall Vend Vakant për:

Web Developer / Web Designer Full Time

Kandidati/ja duhet të plotësojë këto kushte:

🔹 Të jetë me eksperience në Web Development / Web Design
🔹 Eksperiencë në Graphic Design, paketa Adobe
🔹 Të disponojë Portofol Punimesh

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe Portofolin e punimeve

Deri në datën 10 Korrik 2021 në:
[email protected]

Intervistat zhvillohen në datën 13 Korrik 2021

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.