Search
Close this search box.

Vazhdojnë aplikimet për t’u bërë pjesë KUB!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Vazhdojnë aplikimet për regjistrime paraprake pranë Kolegjit Universitar të Biznesit…

Mëngjesi i ditës së sotme nisi me Emiljanën e cila aplikoi për t’u bërë pjesë e studimeve Bachelor në programin Financë Kontabilitet. E bindur në zgjedhjen e saj ajo na i besoi ne të ardhmen e saj!

Duke i uruar suksese Emiljanës ju ftojmë të bëheni pjesë e KUB duke përfituar -25% zbritje të tarifës!

 

Suksese!

 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.