EN/AL

Tek ne aktivizimi i studentëve në laborator është primar, prandaj aftësohu në KUB.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Nëse dëshironi të keni një profesion të vërtetë i cili mund t’ju shërbejë si një pasaportë për rrugët tuaja, si profesioni i elektriçistit, atëherë bëhuni pjesë e
Kolegjit Universitar të Biznesit🏢 duke përzgjedhur programin e Studimeve të Larta Profesionale 2-vjeçare:

📂 Teknik i Lartë Sisteme Elektrike

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.