Search
Close this search box.

Shpallet orari mësimor në KUB për vitin e ri akademik 2022-2023 për të tri fakultetet

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚 Kolegji Universitar i Biznesit shpall zyrtarisht orarin për vitin e ri akademik 2022-2023 për studimet Bachelor dhe Master në Fakultetet:

▶️ Fakultetin e Ekonomisë

▶️ Fakultetin e Drejtësisë dhe Shkencave Politike

▶️ Kolegjin Profesional të Studimeve të Larta

KUB i uron suksese gjithë studentëve të tij❕

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.