Search
Close this search box.

Shpallet data për plotësimin e formularit A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📍Të gjithë kandidatët e viteve të kaluara që dëshirojnë të regjistrohen në shkollë të lartë njoftohen se:

  • Ministria e Arsimit dhe Sportit ka shpallur ditën e aplikimeve të formularit A1Z.

✔️ Aplikimet do të bëhen në datat 🗓04 Tetor 2023 nga ora 09:00-14:00

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të paraqiten pranë gjimnazeve për të bërë plotësimin e formularit.

📞 Për më shumë informacion ju lutemi të kontaktoni më numrin e mëposhtëm:
📱 069 88 99 999

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Gjergj Legisi, nr. 24, Laprakë, Tiranë.

📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.