Search
Close this search box.

Shpallen fituesit e Raundit të II-të në Kolegjin Universitar të Biznesit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë t’ju njoftojë se janë shpallur listat me kandidatët fitues të raundit të dytë të aplikimeve në KUB.

Regjistrimet do të kryhen në datat 30 Shtator deri në 9 Tetor 2020 pranë sektretarive në ambjentet e KUB.

Dokumentat e nevojshme për regjistrim:

– Kopje e noterizuar e diplomës së shkollës së mesme;
– Fotokopje e kartës së identitetit;
– Dy fotografi;
– Mandatë pagesa e taksës së regjistrimit;
– Mandatë pagesa e këstit të parë të tarifës ose tarifës së plotë.

Më poshtë ju njohim me listat fituese sipas fakulteteve përkatës:

FAKULTETI I EKONOMISË:

 

FAKULTETI I DREJTËSISË:

 

KOLEGJI I STUDIMEVE TË LARTA PROFESIONALE:

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.