Search
Close this search box.

Ristartojnë “Finalet e Kampionateve Sportive Universitare për vitin 2024

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗓31 Janar 2024  ristartojnë në qytetin e 📍Durrësit Finalet e Kampionateve Sportive Universitare për vitin 2024.

1️⃣Në ndeshjen e parë të këtij kompeticioni në kategorinë Futsal⚽️ për meshkuj, Kolegji Universitar i Biznesit do jetë përballë Universitetit Aleksandër Moisiu, Durrës.

🥰Kolegji Universitar i Biznesit mbështet studentët pjesëmarrës në këtë kompeticion për një tjetër 🏆

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.