Search
Close this search box.

Rhodes Model Rajonal Cooperation ose RhodesMRC, rikthehet, për edicionin e tij të 12-të!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Rhodes Model Rajonal Cooperation ose RhodesMRC, konferenca legjendare që solli së pari në komunitetin akademik ndërkombëtar simulimet e Unionit të Mesdheut, Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi, Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, Lidhjen e Shtetet Arabe, Bashkëpunimi Ekonomik Azi-Paqësor ose Organizata e Shteteve Amerikane, së bashku me simulimet e Këshillit të Partneritetit Euroatlantik ose Këshillit të Atlantikut të Veriut të NATO-s dhe Këshillit të Evropës, rikthehet, për edicionin e tij të 12-të, duke synuar të sjellë lartë studentë shkolle, studentë universitarë, shkencëtarë dhe profesionistë të rinj, në Rodos, Greqi, për përvojën më të kënaqshme të konferencës.

Mbledhja e 12-të e RhodesMRC 2022 do të zhvillohet në Rodos, Greqi, 12-16 tetor 2022, për edicionin universitar – i hapur si për studentët ashtu edhe për të diplomuarit – dhe 10-13 nëntor 2022, për nivelin e shkollës së mesme.

Studentë, shkencëtarë të rinj të drejtësisë, shkencave politike apo marrëdhënieve ndërkombëtare dhe diplomatë, apo thjesht “dashamirës të marrëdhënieve ndërkombëtare”, mblidhen çdo vit në Rodos për të simuluar punën e organeve dhe komiteteve të një sërë organizatash ndërkombëtare rajonale, duke fituar përvojë të vlefshme në negociatat dhe marrja e zgjidhjeve, duke u specializuar në tema kërkuese të fokusuara në rajone specifike të planetit.

Broshura e Prezantimit

Udhëzuesi i Aplikimit 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.