Search
Close this search box.

Publiohen datat për sezoni e provimeve të vjeshtës, provimet për sezonin e praktikës dhe mbrojtjes së diplomave

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit publikon datat për:
1️⃣. Provimet e Sezonit të Vjeshtës 05-26 Shtator 2022
2️⃣. Provimet e Sezonit të Praktikës 24-26 Shtator 2022
3️⃣. Mbrojtjet e Diplomave 2 -30 Shtator 2022
për të gjitha programet e studimit në:

🔹 Fakultetin e Ekonomisë
🔹Fakultetin e Drejtësisë dhe Shkencave Politike
🔹Kolegjin i Studimeve të Larta Profesionale

SUKSESE TË GJITHË STUDENTËVE TË KUB!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

kolegjiuniversitaribiznesit #kub

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike

Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.