Search
Close this search box.

Periudha e aplikimeve të formularit A1/A1Z.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Për të gjithë maturantët e këtij viti akademik dhe viteve të kaluara, njoftohet se:
Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë ka miratuar periudhën e aplikimeve të formularit A1/A1Z.
Aplikimet mund të bëhen nga data 07 deri në 11 Shkurt 2022.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të paraqiten pranë gjimnazeve
🔹️A1 për maturantët e këtij viti akademik
🔹️A1Z për maturantët e viteve të kaluara, për të bërë plotësimin e formularit.

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.