Search
Close this search box.

Orari i Semestrit të Dytë, Cikli Master i Shkencave

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Të nderuar studentë të Kolegjit Universitar të Biznesit, ju njohim me orarin mësimor për semestrin e dytë të vitit akademik 2020-2021.

 

FAKULTETI I EKONOMISË

CIKLI MASTER I SHKENCAVE

Master i Shkencave, Viti i Dytë, Degët: 

  • Menaxhim Biznesi
  • Kontabilitet Financë
  • Administrim Publik
  • Kontabilitet Auditim

Për të aksesuar orarin, klikoni këtu.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.