Search
Close this search box.

Nxito të regjistrohesh në KUB dhe të përfitosh deri në 25% zbritje të tarifës së studimit deri në 31 Korrik 2022.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

KUB ofron studime Bachelor & Studime të Integruara dhe Studime të Larta Profesionale 📚

🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Administrim Biznesi
📂 Financë Kontabilitet
📂 Banka dhe Institucione Financiare
📂 Informatikë Biznesi
📂 Teknologji Informacioni.

🗂 Studime të Integruara (5 vite akademike, 300 kredite/ECTS) në:
📂 Drejtësi.

🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Shkenca Politike
📂 Marrëdhënie Ndërkombëtare

🗂 Studime të Larta Profesionale (2 vite akademike, 120 kredite/ECTS) në:

📂 Asistent i Lartë Administrativ
📂 Asistent i Lartë Financë
📂 Asistent i Lartë Ligjor
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Kompjuterike
📁 Teknik i Lartë Teknologji Informacioni
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Motorike
📁 Teknik i Lartë Sistemesh Elektromekanike
📁 Autotronik
📁 Hibride & Elektrike
📁 Hoteleri
📁 Agjenci Udhëtimesh

📃 KUB i ka të gjitha programet e studimit të akredituara maksimalisht!
📃 KUB ofron bursa studimi!
📃 KUB pranon dhe studentë të cilët nuk e plotësojnë kriterin e notës mesatare 6.5

Çfarë po pret?
REGJISTROHU TANI!

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.

📱 069 88 99 999
067 40 40 477
067 40 63 042.
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit
#kubpromo
#ejanëkub

 

 

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.