EN/AL

NJOFTIM! Kalendari i Provimeve i Shtyrë Vjeshtë 2020

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT NJOFTON TË GJITHË STUDENTËT QË KANË:

  • PROVIME TË PRAPAMBETURA 
  • PAMUNDËSI PËR SHKAK TË PANDEMISË
  • STDENTËT QË NUK KANË MBROJTUR TEMËN E DIPLOMËS, POR QË KANË MBROJTUR PROVIMIN E GJUHËS SË HUAJ DHE KANË 2-3 PROVIME PA DHENË

HAPET SEZONI I SHTYRË I VJESHTËS 2020.

MË POSHTË GJENI KALENDARËT E PROVIMEVE PËR FAKULTETIN E EKONOMISË, DREJTESISË SI DHE KOLEGJIN E LARTË TË STUDIMEVE PROFESIONALE:

 

KALENDARI FE

KALENDARI FD

KALENDARI KSLP

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.