Search
Close this search box.

Një tjetër ëndërr realitet! Ceremonia e Diplomimit 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

😍 Nga tempulli i dijes vjen një tjetër ftesë, një ëndërr që është bërë sot realitet…

👩‍🎓👨‍🎓 Të gjithë bashkë do të mblidhemi, për të shijuar emocionet e një rrugëtimi që nisi si një ëndërr, por që sot është një realitet i gjallë.

📚 Mblidhemi për të finalizuar dëshirën e përbashkët të brezit të 10 të të diplomuarve, këtu në arenën e dijes dhe për të përjetuar emocionet #Gala të ëndërrimtarëve❗️

🏫 Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë të ftojë të gjithë në mbrëmjen #GALA të Ceremonisë së Diplomimit 2022, të madh e të vogël, studentë e familjarë, bashkëpunëtore e partnerë, që duan të përjetojnë nga afër emocionet e magjishme të datës 🗓 7 Nëntor, ora ⏱ 17:00 tek Katedralja Ortodokse ‘Ngjallja e Krishtit’ , Tiranë.

⏳ Edhe pak për emocione të forta…

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.