Search
Close this search box.

Mundësi praktike pranë Komitetit Shqiptar të Helsinkit për studentët e FDSHP

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

😍Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e Fakultetit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike për të marrë pjesë tek praktikat që Komiteti Shqiptar i Helsinkit organizon për studentët ambicionzë dhe të shkathët.

✅Krijoi vetes mundësi për tu integruar më shpejt në tregun e punës dhe shtoni në CV-në tuaj eksperienca të jashtëzakonshme!

Përfitoni nga mundësitë që ju jep #KUB!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.