EN/AL

Mundësi për internshipi për studentët e KUB!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Partnerët tanë Italian Network shpk kërkojnë 2 studentë për internship në fushën e Kontabilitetit dhe Burimeve Njerëzore.
Të interesuarit duhet të jenë njohuri shumë të mira rreth fushës përkatëse dhe gjuhës italiane.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre brenda datës 30 Janar 2020 në adresën e emailit: [email protected]

Suksese!

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.