Search
Close this search box.

Leksion i hapur mbi mundesite e punesimit te studenteve te KUB nga TSTS Group

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📌Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me TSTS Group do të organizojnë ditën e Hënë, datë 24 Tetor 2022 një leksion të hapur për të gjithë studentët e KUB (ata me profile në fushën ekonomike, në fushën e drejtësisë dhe të studimeve profesionale), rreth shërbimeve që kjo kompani ofron dhe mundësive të punësimit për studentët tanë, sidomos për studentët e viteve të treta Bachelor dhe të dyta Master.
✅ Si një nga kompanitë më të mëdha në vend, TSTS Group mbështet studentët e KUB për një qasje të menjëhershëm në tregun e punës edhe përmes kompanive të tjera përbërëse të saj.

✔️ Për tu njohur më shumë rreth kësaj kompanie dhe mundësisë për tu rekrutuar DIREKT si staf i saj, ftojmë studentët e KUB të mos mungojnë ditën e Hënë në ⏱orën 12, pranë 🏢godinës B, salla 401.

📍Lidheni të ardhmen tuaj me Kolegjin Universitar të Biznesit!

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.