EN/AL

Leksion i hapur: Klubi i filozofisë “KUB-VERITAS”, me temë “Aktivizimi i të rinjve në politike”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🏫Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët dhe stafin akademik të KUB të bashkohen tek leksioni i hapur me të futuar Z. Indit VOKSHI ditën e nesërme ⏱🗓datë 03 Nëntor 2022 në orën ⏱ 12:30 pranë ambienteve të KUB, Godina B, salla 401

Lidheni të ardhmeni me KUB❗️

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Albanian      English

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.