Search
Close this search box.

Konferenca V-të Kombëtare Shkencore Studentore

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📚Kolegji Universitar i Biznesit, Tiranë, në bashkëpunim me IAL të tjera vendase organizon Konferencën e V-të Kombëtare Studentore me titull: “Ecuria Ekonomike e Juridiko-Sociale në Shqipëri gjatë 10 vjeçarit të fundit”

▶️ Datat e Rëndësishme:

🔵 24 Maj – Afati për Dorëzimin e Abstraktit
🔵 2 Qershor – Afati për Dorëzimin e Prezantimit
🔵 3-4 Qershor – Dërgimi i Axhendës dhe detajeve të Konferencës
🔵 5 Qershor – Prezantimi i Punimeve

🗓Konferenca do të zhvillohet ditën e Hënë, në datën 05 Qershor 2023 pranë sallës së Konferencave të Kolegjit Universitar të Biznesit si dhe nëpërmjet platformës Zoom Meeting për të gjithë ata pjesëmarrës që nuk mund të paraqiten fizikisht.

📝 Të gjithë pjesëmarrësit do të pajisen me Çertifikatë Pjesëmarrjeje

📌Gjuha e përdorur në konferencë do të jetë në Shqip dhe Anglisht

🔗 Më shumë informacion gjeni tek linku më poshtë:

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Gjergj Legisi, nr. 24, Laprakë, Tiranë.

📱+355 69 88 99 999
📧[email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.