Search
Close this search box.

Konferenca e I Ndërkombëtare Shkencore me temë Shqipëria në Marrëdhëniet Ndërkombëtare në vitet 1991-2023, organizuar nga Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅ Thirrje për Konferencën e I-rë Ndërkombëtare Shkencore organizuar nga Departamenti i Marrëdhënieve Ndërkombëtare, Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike, KUB me temë: “Shqipëria në Marrëdhëniet Ndërkombëtare 1991-2023”

📌 Ftojmë të gjithë, kërkuesit shkencorë, akademikë , pedagogë dhe studentë në shkollën Doktorale të bëhen pjesë me punimet e tyre në këtë konferencë që organizohet nga Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike.

🏫 Konferenca do të zhvillohet fizikisht pranë ambienteve të kampusit tonë në datën 🗓21 Nëntor 2023.

🔵 Ftojmë të gjithë të interesuarit të regjistrohen dhe të paraqesin abstraktin e tyre për prezantim në Konferencë

✉️ Për më shumë informacion kontaktoni në adresën e Email-t [email protected]

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.