Search
Close this search box.

Kolegji Universitar i Biznesit pjesë e Programit Erasmus +

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Erasmus + është një program i Bashkimit Evropian (BE) që mbështet financiarisht një sërë veprimtarish në fushat e Arsimit, Trajnimit, Rinisë dhe Sportit për periudhën 2014-2020. Erasmus + ngrihet mbi përvojën dhe suksesin e programeve të mëparshme arsimore të BE-së (Tempus, Erasmus Mundus, Alfa, Edulink,etj) dhe mbështet shkëmbimet ndërkombëtare të studentëve, stafeve akademike dhe administrative, qarkullimin e praktikave më të mira midis institucioneve të arsimit të lartë dhe forcimin e lidhjeve midis arsimit dhe tregut të punës.
Programi është përgatitur nga Komisioni Evropian i BE-së.

Në kuadër të Erasmus + Kolegji Universitar i Biznesit është Institucion partner me Institucionet e Arsimit të Lartë në shtete të ndryshme për Programin Erasmus + në termat e zhvillimit të mobilitetit staf/student në oucoming dhe incoming  si më poshtë:

  • Baltic International Academy, Letoni
  • Universiteti Ndërkombëtar “Novi Pazar”, Serbi
  • Universiteti FINAL INTERNATIONAL, Qipro
  • Universiteti “Andrei Saguna”, Rumani
  • University of Petrosani, Rumani
  • Akademia e Biznesit ‘Smilevski’, Maqedoni e Veriut
  • Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë së Informacionit “Saint Paul the Apostle”, Maqedoni e Veriut
  • Kolegji Universitar i Shkencave të Aplikuara “ALYTAUS”, Lituani
  • Kolegji Marijampole, Lituani
  • Ljubljana School of Business, Slloveni

Marrëveshjet e lidhura me IAL-të e huaja vijojnë nga  Marrëveshje të përgjithshme bashkëpunimi ndërmjet dy Institucioneve, Marrëveshje dypalëshe bashkëpunimi dhe Marrëveshje Erasmus + /KA107 por jo vetëm. Kolegji Universitar i Biznesit po e vazhdon rrugën e tij duke hedhur hapa të sigurtë drejt një të ardhmje të sukseshme.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.