Search
Close this search box.

Hapja e panairit të profesionistëve

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

📍Bashkia Tiranë, Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive, si dhe Agjencia Kombëtare e Arsimit, Formimit Profesional dhe Kualifikimeve, me mbështetjen e #RisiAlbania, një projekt i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC, organizojnë në data 10-11 Maj 2022, panairin e parë të profesioneve, Sheshi Italia, Tiranë.

💁‍♂️Njihuni me mundësitë për zhvillimin e karrierës tuaj dhe përqafoni çdo mundësi që Kolegji Universitar i Biznesit prezanton.

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.