Search
Close this search box.

Hapet thirrja për aplikim për bursa për studentët në kuadër të programit Erasmus + në Mondragon University, Spanjë

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

✅Hapet thirrja për aplikim për bursa në kuadër të programit Erasmus + në Mondragon University, Spanjë🇪🇸

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë, që në kuadër të International Credit Mobility (Erasmus+ ) në bashkëpunim me Mondragon University , Spanjë të ftojë studentët për aplikime për bursa për vitin akademik 2022-2023.

📌Kohëzgjatja e bursave:

Përcaktohet në varësi të marrëveshjes që Kolegji Univeristar i Biznesit ka lidhur me Mondragon University.

📌Aplikimi

KUB do të marrë në konsideratë dokumentet e mëposhtme në aplikim:

· Formulari i Aplikimit Erasmus+ Mobility i plotësuar siç duhet (bashkëngjitur),

📌Kriteret e përzgjedhjes
Studentët duhet të kenë:
– Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze, niveli B2 dhe të zotërojnë gjuhën spanjolle;
– Performancë të mirë akademike;
-Dëshirë dhe vullnet për të përfituar nga ky program studimi.

Procesi i përzgjedhjes do të zbatohet në mënyrë të drejtë dhe transparente.

Përzgjedhja e kandidatëve bëhet nga Komisioni Erasmus.

Kandidatët do të informohen për vendimin e përzgjedhjes.

Formulari

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.