Search
Close this search box.

Hapen datat e aplikimit për formularin A1Z

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

🗣Të gjithë maturantët e viteve të kaluara, njoftohet se:
Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë ka miratuar periudhën e aplikimeve të formularit A1Z.

🗓Aplikimet bëhen në datat 14 dhe 15 Korrik 2022 nga ora 08:00-16:00.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të paraqiten pranë gjimnazeve
🔹️A1Z për maturantët e viteve të kaluara, për të bërë plotësimin e formularit.

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.kub.edu.al

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.