EN/AL

Gëzuar Festat nga Kolegji Universitar i Biznesit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Të dashur studentë, të Kolegjit Universitar të Biznesit(KUB)!

Viti që lamë pas ishte një vit i vështirë  dhe i mbushur plot sfida, por të gjithë së bashku arritëm t’i përballonim me shumë sukses ato!

Mirënjohje pafund për të gjithë Ju studentë, prindër, familjarë  për besimin që na dhatë duke zgjedhur KUB, në sfidën Tuaj  të studimeve Universitare.

Ju garantoj se, pavarësisht vështirësive dhe situatës së pazakontë në të cilën gjëndemi, të gjithë së bashku me përkushtim e profesionalizëm, do të ecim përpara për të realizuar një edukim sa cilësor.

Le të bëhen punët e mira dhe pasuritë e të sotmes, memoriet dhe aspiratat më të vyera të së nesërmes!

GËZUAR VITIN 2021!  

 

Qoftë një vit i mbushur plot shëndet, arritje dhe begati !

Përzemërsisht dhe Sinqerisht,

Prof. As. Dr. Ylber BEZO
 
President i KUB
 
[ngg src=”galleries” ids=”8″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 

NA NDIQNI

© Kolegji Universitar I Biznesit        |

Crafted By  © Suli

Ky sajt interneti përdor Cookies!

Duke klikuar “Prano të gjitha”, ju pranoni ruajtjen e skedarëve të personalizimit në pajisjen tuaj për të përmirësuar navigimin në faqe, për të analizuar përdorimin e sajtit dhe për të ndihmuar në përpjekjet tona të marketingut.